Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΜΕΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

In-house Solutions Α.Ε.
Εταιρεία παροχής
ολοκληρωμένων
μηχανογραφικών λύσεων


Παναγή Τσαλδάρη 123
176 76 Καλλιθέα

Τηλ: 2109536935
(4 γραμμές)

Fax: 2109533450

Email:info@inhouse.gr

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η In-house Solutions Α.Ε. ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στο χώρο της πληροφορικής με σκοπό την προώθηση στην Ελληνική αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και οργανωτικών υπηρεσιών ποιότητας.

Η In-house Solutions Α.Ε. έχει πλέον καταξιωθεί στον τομέα των εταιρειών παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και η επιτυχία αυτή στηρίζεται:

  • Στην αυτονομία των λύσεων που παρέχει, καθ’ ότι το τμήμα ανάπτυξης λογισμικού που διαθέτει μπορεί να παράγει λύσεις στο χώρο του Εμπορικού και Λογιστικού τομέα όσο και στο χώρο του Internet.

  • Στην ευελιξία που έχει ώστε να μπορεί να παρέχει λύσεις σε κάθετες αγορές.

  • Στην δυνατότητα να μπορεί να επικοινωνεί on-line με ERP - MRP συστήματα και να τους παρέχει πρωτογενείς πληροφορίες.

  • Στην συνεπή παρουσία της στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων.

  • Στην αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της σε σύνθετα και ετερογενή περιβάλλοντα δικτύων (Microsoft, Novell, Unix) και σε σύγχρονες βάσεις δεδομένων και συστημάτων RDBMS.

  • Στην ολοκληρωμένη τεχνική κάλυψη του Hardware εξοπλισμού από ένα άρτια οργανωμένο Τεχνικό Τμήμα.

  • Στην πλούσια σειρά ποιοτικών προϊόντων που εξασφαλίζεται από τις μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής.

  • Στο έμπειρο στελεχιακό δυναμικό το οποίο τα τελευταία 15 χρόνια παρέχει λύσεις σε κάθε μορφής μηχανογραφικό πρόβλημα.

Με διαρκή αναβάθμιση της επιστημονικής κατάρτισης, το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα, την ολοκληρωμένη γνώση των αναγκών και απαιτήσεων της αγοράς, το σεβασμό και την πλήρη υποστήριξη του κάθε πελάτη, η εταιρεία έχει θέσει τις βάσεις που ήδη της επιτρέπουν να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις προκλήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας.

Με την Πανελλήνια παρουσία, τη μακρόχρονη ιστορία και το μέχρι σήμερα δείγμα γραφής της εταιρίας, καθιστούν την In-house Solutions τον ιδανικό στρατηγικό συνεργάτη στον τομέα της Πληροφορικής για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Ελλαδικό χώρο.

Μόνο ένας τέτοιος συνεργάτης μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία και την ομαλή μετάβαση των μηχανογραφικών συστημάτων στον 21ο αιώνα, καθώς και την πλήρη και σωστή αξιοποίηση των επενδύσεων σε Πληροφοριακά συστήματα και εφαρμογές λογισμικού.Ισολογισμός 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ Γ.Σ. 30-6-2015

Copyright 2008 ® In-house Solutions Α.Ε., All rights reserved.  -  Designed & Developed by